X

Kick-off Look@me


Je eigen professionele documentaire maken. Jouw verhaal vertellen, in je eigen omgeving. En dan je zelfgemaakte film aan iedereen laten zien op het Noordelijk Film Festival & Da Bounce Urban Film Festival. Klinkt goed, toch? Vanaf september start weer een nieuw Look@me project, op 1 juli was de kick-off!

Was is het Look@me project? In het kort: vier klassen van D'Drive en het Mediacollege gaan samen 8 korte films maken - onder begeleiding van professionele filmmakers! Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft dat het waard is om verfilmd te worden. Daarom staan in deze films de verhalen van klasgenoten centraal. Op 1 juli is alvast gestart met alle studenten en de professionele filmmakers in het Eye Filmmuseum. Op deze dag kreeg iedereen al handige info over het project en een aantal workshops.

Look@me is een samenwerking tussen MovieZone | EYE Filmmuseum, Kunstkade, D'Drive Leeuwarden | Friesland College én Mediacollege Amsterdam | Practoraat Het Nieuwe Kijken. Dit project wordt (mede) mogelijk gemaakt met financiële steun van Fonds21.
Magic Realism Magic-Realism_99_RVA_0443
Magic Realism Magic-Realism_99_RVA_0411
Magic Realism Magic-Realism_99_RVA_0433
Magic Realism Magic-Realism_99_RVA_0407

Renske Van Assema

Mediacollege Amsterdam

Gemaakt op 02-07-2019

Laatste aanpassing op 02-07-2019

X

Leuk dat je mee wilt denken, gebruik het onderstaande formulier om je vraag of suggestie in te dienen.